De dierenambulance

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het vervoeren van dieren in nood op de telefoonnummers:     030 – 25 13 372 of 06 – 16 95 75 64

Onze voornaamste taak is natuurlijk het verlenen van hulp en vervoer, zowel aan zwerf- als aan huisdieren. Bijvoorbeeld aangereden dieren, verzwakte, gewonde vogels en egels etc…. Inheemse wilde dieren gaan naar het daarvoor aangewezen opvangadres of dierenarts.

Gezonde huisdieren waar nog geen eigenaar van bekend is gaan ook naar de daarvoor aangewezen opvangadressen. Gewonde huisdieren brengen wij zo snel mogelijk naar een dierenarts en als het dier gechipt is en goed geregistreerd staat bellen wij de eigenaar. De gevonden huisdieren waar geen eigenaar van bekend is worden altijd op onze Facebook geplaatst. Dode dieren worden ook door ons opgehaald, huisdieren en wilde dieren.

Wij vervoeren ook u met uw dier naar een dierenarts, pension, trimmer etc.. als u vervoer nodig heeft. Daarvoor kunt u de dag ervoor een afspraak met ons maken op bovenstaande nummers. Alleen als er echt spoed is kunt u ons direkt bellen.

Hiervoor wordt wel ritgeld gerekend wat u altijd contant aan de chauffeur moet betalen. Wij accepteren geen achteraf betalingen.

Neem contact op met Huisdieren Meldpunt

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op 030 – 25 13 372 of ga naar het contactformulier.

Ga naar contact