Menu

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilliger Dierenambulance (rijbewijs vereist)

De voornaamste taak van onze Stichting Huisdierenmeldpunt Utrecht ligt bij het vervoeren van, en het verlenen van hulp aan, dieren in nood. Wij rijden voor alle gevonden en gewonde en/of verzwakte dieren. Het gaat vaak om katten, honden of andere huisdieren.

Gewonde dieren brengen wij zo snel mogelijk naar de dierenarts, zodat deze de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben.

Een belangrijk onderdeel van onze dienst is tevens de documentatie en hulpverlening voor vermiste en gevonden huisdieren.

Wij werken nauw samen met diverse andere dieren hulporganisaties zoals uiteenlopende gespecialiseerde dierenopvangcentra, diverse dierenartsen en de spoedkliniek op de Uithof. Huisdierenmeldpunt Utrecht is een non-profit stichting en leunt geheel op de toewijding van haar vrijwilligers en donaties van derden. Kom nu ons team versterken en help de dieren!

Rijbewijs en dierenliefde is een pré.

Vrijwilliger Donateur,- en fondsenwerving – Dierenambulance – Huisdierenmeldpunt Utrecht

Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers ter versterking van onze PR en fondsenwerving! Denk hierbij aan het opzetten en uitvoeren van een social media plan, of bedenken hoe we crowdfunding of benefiet acties kunnen inzetten ten behoeve van donateur,- en fondsenwerving. Naast de actieve donateur,- en fondsenwerving willen we graag onze naamsbekendheid in de regio uitbreiden en ons imago als dierenhulpverlener van Utrecht verder versterken. Op de lange termijn is onze droom een eigen opvangcentrum voor dieren op te kunnen zetten, met ons eigen wagenpark aan ambulances voor de gehele regio Utrecht en Stichtse Vecht.

Wij hanteren een informele werksfeer en bieden onze vrijwilligers een leuke en nuttige dagbesteding met veel voldoening!

Organisatie
Stichting Huisdierenmeldpunt Utrecht – Dierenambulance

Inzet
1 tot 8 uur per week , korte duur (1 of meerdere weken)

Aantoonbare marketing en/of communicatie opleiding of ervaring is een pré, maar  niet noodzakelijk.

BIJZONDERHEDEN

Onkostenvergoeding: Nee

Kennismakingsgesprek: Ja

Begeleiding: Ja

Verklaring Omtrent Gedrag nodig?: Nee

Verzekering: Nee

ANBI / SBBI status: Geen van beide

Suitable for English speaking volunteers: Yes

Wijk: Stadsbreed

Sector: Natuur & milieu

Activiteit: Financieel & administratief